Sikkerhetskurs våren 2018

Kurset er nå gjennomført med 14 deltagere. Neste kurs blir arrangert til høsten, de som er på venteliste blir kontaktet når planleggingen starter. Merk at vi alltid vil prioritere de som er aktive når vi arrangerer kurs.

Da er kurset fullt, men det er mulig å sette seg på venteliste om det skulle bli noen avbud. Neste kurs blir arrangert til høsten.

Kurset er planlagt i uke 14, med kursdager tirsdag 3/4, onsdag 4/4 og lørdag 7/4. 18-21 tirsdag og onsdag og 10-16 på lørdag

Kursets hovedfokus er sikkerhet, men inneholder også andre elementer som er viktige for nybegynnere.  Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser.  Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å trene med kruttvåpen på våre baner.  For å erverve slike våpen kreves i tillegg 6 måneders aktiv trening før ervervstillatelse gis. Dette dokumenteres av klubben basert på skyteprotokoll som føres på klubbens treninger.

Interesse meldes via dette skjemaet, de som har meldt interesse tidligere vil bli kontaktet på epost i nærmeste fremtid.

SAMSUNG CSC

You may also like...