Utmerkelser for 2017

I forbindelse med årsmøtet ble det delt ut flere utmerkelser til medlemmer som har bidratt positivt for klubben. Årets mottagere var:

 

Årets konkurranseskytter

Steinar Andreas Glader for sine 126 starter totalt.

Utmerkelsen deles ut til den skytteren som har deltatt på flest stevner som representant for klubben.

 

Årets Nykommer

Håkon Moen Haugerud for sine 29 starter totalt

Utmerkelsen deles ut til den skytteren som har deltatt på flest stevner som representant for klubben i sitt første konkurranseår.

 

Årets humørspreder

Maria Helen Lund

Juryens begrunnelse:

Maria har siden sin innmelding i klubben bidratt raust med sitt gode humør og latter. Hun beskrives videre som en nyskjerrig, positivt sprudlende og rett å slett en vakker blomst som er med på å skape et gledelig og lunt miljø i klubben. Alle klubber trenger en Maria Helen, og vi er takknemlig for at vi har vår egen som til og med leser juleevangeliet for oss på juleavsluttningen.

 

Årets hederspris

Svein Erik Hellum

Juryens begrunnelse:

Svein Erik har vært medlem av klubben sin 1990 og har sittet i styret mesteparten av tiden. Han har representert klubben i en årrekke i både Norske og Nordiske mesterskap. Svein Erik er en rolig, blid og fornuftig kar det er lett og like. Svein Erik stiller alltid opp og trår til når det trengs. Han bidrar til at nye medlemmer føler seg velkommen og innehar stor kunnskap om våpen som han villig deler med alle.