Sikkerhetskurs høsten 2017

Da er datoene spikret og vi har fremdeles plass til flere. Kurset avholdes i uke 42, med kursdager tirsdag 17/10, onsdag 18/10 og lørdag 21/10. 18-21 tirsdag og onsdag og 10-16 på lørdag.

Kursets hovedfokus er sikkerhet, men inneholder også andre elementer som er viktige for nybegynnere.  Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser.  Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å trene med kruttvåpen på våre baner.  For å erverve slike våpen kreves i tillegg 6 måneders aktiv trening før ervervstillatelse gis. Dette dokumenteres av klubben basert på skyteprotokoll som føres på klubbens treninger.

Interesse meldes via dette skjemaet, de som har meldt interesse tidligere vil bli kontaktet på epost i nærmeste fremtid.

SAMSUNG CSC

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar