Sikkerhetskurs våren 2017

Kurset er fullt.

Da er det sendt ut epost til de som er på interesse lista. Har dere ikke fått epost ta kontakt. Kurset er planlagt avholdt i uke 13, med kursdager tirsdag 28/3, onsdag 29/3 og lørdag 1/4. 18-21 tirsdag og onsdag og 10-16 på lørdag. Merk at datoene ikke er helt spikret enda.

Kursets hovedfokus er sikkerhet, men inneholder også andre elementer som er viktige for nybegynnere.  Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser.  Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å trene med kruttvåpen på våre baner.  For å erverve slike våpen kreves i tillegg 6 måneders aktiv trening før ervervstillatelse gis. Dette dokumenteres av klubben basert på skyteprotokoll som føres på klubbens treninger.

Interesse meldes via dette skjemaet, de som har meldt interesse tidligere vil bli kontaktet på epost i nærmeste fremtid.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

You may also like...

Legg igjen en kommentar