Sikkerhetskurs høsten 2015

Da er sikkerhetskurset avholdt med 14 deltagere. Vi ønsker Sebastian, Liss-Heidi, Bjørn Vidar, Oddbjørn, Bjørn, Bente, Stian, Ann-Kristin, Brita, Geir, Tor Helge, Bjørn Are, Kjell Ivar og Johnny velkommen på trening.

Kurset er nå fullbooket og de som har fått plass er informert. Neste kurs er i utgangspunktet til våren.

Da starter vi planleggingen av høstens kurs. Interesse kan meldes via skjema under, fint om dere noterer tidsrom som ikke passer i feltet andre opplysninger. Siden en del driver med jakt vil vi forsøke å avvikle kurset i midten av oktober.

Kursets hovedfokus er sikkerhet, men inneholder også andre elementer som er viktige for nybegynnere.  Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser.  Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å trene med kruttvåpen på våre baner.  For å erverve slike våpen kreves i tillegg 6 måneders aktiv trening før ervervstillatelse gis. Dette dokumenteres av klubben basert på skyteprotokoll som føres på klubbens treninger.

Interesse meldes via dette skjemaet, de som har meldt interesse tidligere vil bli kontaktet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Legg igjen en kommentar