Oppstart aktiviteter fra mandag 26.04.2021 – oppdatert 29.04.2021

Da har kommunen fjernet sin lokale forskrift og vi har i styremøte bestemt at vi ikke lenger forbyr deltagelse på organisert trening og egentrening for medlemmer som ikke er bosatt i Nes. Vi anbefaler fremdeles medlemmer som bor i andre kommuner om å følge de råd og regler som gjelder i kommunen de er bosatt i.

Vi forventer også at alle som deltar på aktiviteter selv holder seg oppdatert på hvilke råd og regler som gjelder.


Da er det endelig lov å starte med aktiviteter igjen i Nes da kommunen ikke lenger innbefattes av tiltakspakke A. Dessverre er det en uoversiktlig situasjon i nabokommunene så vi tillater foreløpig kun medlemmer bosatt i Nes å delta på aktiviteter inkludert egentrening på Erstrud.

Mange av kommunene rundt oss tillates ikke aktivitet og i slike tilfeller tillates heller ikke at de deltar på våre aktiviteter. Alle kommuner på tiltaksnivå A er stengt og noen kommuner med tiltaksnivå B har lokale forskrifter som forbyr aktivitet for voksne. Nes kommune har fremdeles en lokal forskrift som forbyr oss å tilby aktivitet til medlemmer som er bosatt i kommuner der tilsvarende aktivitet er stengt ned. Idrettens smittevern veileder anbefaler også at arrangementer som samler deltagere fra ulike kommuner å avlyses/utsettes.

Samme smittevern regler som vi har hatt siden i fjor høst gjelder til ny beskjed gis. Den kan leses her: https://bpk.oppaker.net/?p=5112 og er slått opp på banen. Husk at dere må selv sørge for å ha med sprit til desinfeksjon av hender og rengjøring av skytebord ved egentrening.

Vegen til Ertsrud er åpen og fri for snø så vi kommer til å starte med utendørs treninger da det er bedre i forhold til smittevern. Maks antall deltagere på organisert trening er 20, men vi har kun 5 åpne standplasser grunnet krav om 1 m avstand så vi regner med at det ikke blir noe problem slik at vi slipper påmelding til trening.