Stopp i all aktivitet – Oppdatert 9. mai

Vi har hatt styremøte i klubben torsdag 7. mai og lagt premissene for å få gjennomført treninger fremover iht gjeldende regler. Styret jobber fremdeles med reglene som skal gjelde, men vi forventer å kunne starte raskt etter veien til Ertsrud åpner for trafikk. Kommunen har stengt alle sine innendørsanlegg så noe tilbud i Neshallen vil det ikke bli i denne omgang. Detaljer om opplegget kommer så snart vi er ferdig med å lage føringene, men vi kan si at det blir som tidligere annonsert et ganske redusert tilbud.

Vi håper dog at vi også skal klare å få til noen gode organiserte treninger og konkurranser frem mot sommeren, men det vil kreve en del logistikk og mannskap gitt dagens føringer om smittevern,

Årsmøte innkalling kommer også straks, men vi må ha forhåndspåmelding til årsmøtet i år grunnet alle restriksjoner som endres kjapt.


Det er annonsert en oppmykning av reglene fra 7. mai, men foreløpig har ikke forbundene kommet med sine nye retningslinjer. Ytterligere oppdatering fra myndighetene kommer også 7. mai. Styret skal møtes på kvelden 7. mai for å avgjøre hva vi gjør med både trening og årsmøte. Vi håper da vi skal klare å få gjennomført begge deler i tiden som kommer, kanskje allerede fra førstkommende helg.

Det er blitt åpnet opp for begrenset aktivitet igjen, men forutsetningen er å følge anbefalinger og føringer fra myndigheter, NIF og NSF. Styret må derfor komme frem til hvordan vi skal gjennomføre slike treninger før vi tillater skyting på våre baner. Grunnen til at dette er utfordrende er kravene om minst 2 meters avstand, tilrettelegging for hygiene tiltak og ikke deling av utstyr. Tilbudet vi vil kunne tilby vil da ekskludere nybegynnere uten eget våpen samt vi må finne ut hvordan vi kan unngå håndkontakt med utstyr. Sikkerheten må også kunne ivaretas på en god nok måte med 2 meters avstand.

Gjeldende retningslinjer fra forbundene finner dere her:

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/NIFs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet/

https://www.skyting.no/2020/04/07/informasjon-om-handtering-av-corona-viruset-for-utovere-og-ledere-til-internasjonale-konkurranser/

Årsmøtet 17. mars er også utsatt på ubestemt tid etter styrevedtak, ny innkalling til årsmøtet vil komme på et senere tidspunkt med 4 ukers varsel. De som sitter i tillitsverv vil fortsette frem til årsmøtet kan avholdes.