Da er Ertsrud åpnet for skyting igjen

Oppdatert 20.08.2018: Da har brannvesenet opphevet totalforbundet mot åpen ild da det er kommet nok regn. Dette betyr at vi ikke lenger må vente 30 minutter etter siste skudd er skutt og vi trenger ikke lenger å ha 2 bøtter i beredskap.

Brannvesenet har lempet på totalforbudet og åpnet for skyting til jakt og på skytebaner. Etter befaring på banen åpner vi igjen for skyting, men med de forhåndsregler som brannvesenet har lagt ut her. I praksis betyr det at man skal bli igjen 30 minutter etter siste skudd er skutt for å forsikre seg at ikke vegetasjonen er blitt antent. Minner om at det fremdeles er totalforbud mot all åpen ild. Det står 2 bøtter med vann i standplasshuset som skal være fylt med vann til eventuell slukking før skyting starter. Låsen har også fått ny kode som fås ved henvendelse til formannen på 95048947.