Da er Ertsrud åpent

Vegen til Ertsrud er åpen for ferdsel og banen kan nå brukes av medlemmene. Minner om at Ordens og sikkerhetsregler samt baneinstruks skal følges, begge er oppslått på banen. Protokoll og «flagg» ligger i standplasshuset som tidligere. Vis hensyn og kjør pent på vegen!

Foreløpig er det litt dårlig med skiver, stifter og lapper, men det kan plukkes opp i Neshallen i kveldfor de utålmodige. Hvis ingen tar jobben vil det bli fylt opp den nærmeste uka. En dugnad eller to kommer det også til å bli etterhvert. Hvis noen vil bidra er dere velkomne til å rydde og fikse på skivestativ, materialer ligger under benkene i standplasshuset.

Når dere er der skal alt ryddes inn når man er ferdig, ligger det igjen noe ute blir det fjernet fra standplasshuset. Banen skal også være ryddet når dere forlater den uavhengig av hvordan det så ut når dere kom, hvis dette ikke følges vil banen kun være åpen for organisert trening i fremtiden. Styret vil ha beskjed om det ikke er ryddet når dere kommer eller hvis andre enn medlemmer observeres på banen siden det gjentatte ganger er blitt forsøplet på banen og skutt med hagle og rifle på banen. Dette er ikke tillatt i henhold til baneinstruks!

Legg igjen en kommentar