Felt NM 2024

Årets felt NM gikk av stabelen på Rena 29.07.2024 til 03.08.2024.

Arrangementet ble godt gjennomført av arrangørene Brumunddal PK og Rena PK med hjelp fra Åsnes Finnskog PK og Hamar Sportsskytterklubb. Været var topp og stemningen var upåklagelig hele uka. Den store skyttercampen gjorde arrangementet til en ekstra hyggelig opplevelse for de som ble i området før og etter skytingen. Løypene var godt satt noe resultatene viste da det var få som fylte løypene, men allikevel var det en del poeng å hente for de fleste.

Obelix Barbala har laget noen fine videoer fra arrangementets 3 første dager:

Han har også skrevet en liten oppsummering av arrangementet her: https://barbala.fun/?p=2962

Og ikke minst har han lagt ut masse bilder i Facebook gruppen «Norsk Feltskytterforbund» her: https://www.facebook.com/groups/212516195884956 og forbundet har lagt ut en del bilder på sin side her: https://www.facebook.com/skyting.no

Har lånt et bilde fra Norges sportsskytterforbund sin Facebook side med noen av våre skyttere i aksjon:

I år hadde vi stor deltagelse med totalt 13 skyttere som gikk 43 runder til sammen. Vi stilte også med 8 lag totalt i 6 av øvelsene i år og alle deltagere fikk vært med på minst ett lag.

Oppsummering av deltagelsene:

  • Magnum 1: 7 deltagere, 1 lagstart
  • Magnum 2: 2 deltagere, ikke nok til å stille lag.
  • Spesialpistol: 4 deltagere, 1 lagstart
  • Spesialrevolver: 2 deltagere, ikke nok til å stille lag
  • Militær: 8 deltagere, 1 lagstart
  • Revolver: 7 deltagere, 1 lagstart
  • Fin: 9 deltagere, 3 lagstarter
  • Grov: 4 deltagere, 1 lagstart

Vi hadde en liten skogscamp som var samlingspunkt for våre skyttere underveis i mesterskapet der stemningen var god hele uka. Campen vår var rett ved skyttercampen slik at det var kort vei til alt som skjedde. Det ble også en liten bursdagsfeiring med kake for formannen på onsdagen.

Resultatene fra NM kan man se her: https://nmfeltpistol2024.no/resultater/

Løypebeskrivelsene finnes her: https://nmfeltpistol2024.no/praktisk-informasjon/loypekart/

Petter Bratli hadde også med en premie til klubbens beste skytter under felt NM 2024 og det ble Tor Arne Sandnes med en god 21 plass i finfelt klasse M som ble vårt beste resultat i år. Siden siste skytedag var Grov og ikke alle skulle skyte den dagen ble ikke premien overrakt på lørdagen, men vil bli delt ut senere. Det var flere gode resultater fra våre skyttere underveis i NM og vi hadde mange fornøyde skyttere etter arrangementet var over.

You may also like...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.