Har dere noe på hjertet eller lurer på noe?

Minner igjen om at vi har flere kommunikasjonskanaler mellom de tillitsvalgte og dere medlemmene.

Hjemmesiden https://bkp.oppaker.net

Her legger vi ut mest informasjon til medlemmene og det er også et kontaktskjema som kan benyttes for spørsmål, ønsker eller forslag. Her finnes mye informasjon til medlemmer og potensielle nye medlemmer. Mye av dette finnes via menyene eller søke funksjonen.

  • Lover og regler
  • Retningslinjer
  • Organisasjonsplan
  • Lenker til terminlister fra forbundene
  • Resultater
  • Klubb kalender med treninger, konkurranser, styremøter o.l. Her kan man også abbonere på denne så man kan ha den lett tilgjengelig på telefonen
  • Lenker til relevante nettsider or dere som medlemmer som minIdrett, skytteradmin o.l.

Facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/1728334064158491

Lukket gruppe kun for medlemmer av klubben. Her avtaler vi stevner, egentrening, stiller spørsmål, har avstemminger om f.eks. treningsopplegg og konkurranse opplegg. Man må her be om medlemskap som blir godkjent etter kontroll av medlemskap mot klubbadmin/minIdrett. Når viktig informasjon blir lagt på hjemmesiden linkes de i denne gruppen slik at dere kan få varsler når noe skjer.

Facebook siden https://www.facebook.com/BodungPK

Her legger vi ut kun viktig informasjon som f.eks. årsmøte, åpne arrangementer som nybegynner kvelder og annen informasjon som er ment også for de som ikke er medlemmer av klubben. Her kan man også sende meldinger. Hvis man «liker» siden får man varsler når vi legger ut noe her.