God jul og et godt nytt år til alle medlemmer!

Når vi ser tilbake på året 2021 har også dette året vært krevende for de fleste av oss. Aktiviteten vår i år har også vært svært begrenset selv om vi fra oppstart av utesesongen frem til adventstiden har hatt gode muligheter for å drive med vår idrett. Vi har hatt mulighet til å trene og konkurrere på utebanen siden den åpnet i mai og fra oktober har vi hatt vanlige treninger og klubbstevner i Neshallen. Det var en relativt normal høstsesong med feltstevner nesten hver helg selv om det var få fra klubben som deltok på disse stevnene.

Dette til tross vil vi takke alle medlemmer som er med å bidra til å fremdeles drive klubben i denne utfordrende tiden. Vi har tross alt klart å gjennomføre mange konkurranser, treninger og årsmøte utendørs også i år. Som i fjor har dette vært et veldig redusert år for hele idretten, med mange begrensinger for både trening og konkurranse. Vi har stått i dette i snart 2 år og heldigvis er det slik at vi blir bedre til å takle dette da vi ved nye restriksjoner har rutiner vi kan hente opp igjen og gjenbruke.

Også i år måtte vi avlyse pakkeskytingen da det brått kom nye restriksjoner rett før arrangementet var planlagt. Som i fjor er da planen å gjennomføre så snart det er mulig, ta derfor vare på pakkene for plutselig skjer det vi har ventet på.

Vi håper å kunne starte opp med begrenset aktivitet medio januar om de nåværende restriksjonene ikke blir videreført.