Styret vil ønske alle medlemmer god jul og et godt nytt år!

Når vi ser tilbake på året 2020 har det vært et spesielt år for de fleste av oss. Aktiviteten vår har i 2020 vært svært begrenset og vi har blitt smertelig klar over hvor vanskelig pistolskyting er i forhold til smittevern kombinert med så små skytebaner som vi har. Regler, anbefalinger og smitteveiledere endrer seg i et høyt tempo som sikkert mange føler på kroppen også utenfor skytingen. Dette har også vært utfordrende for styret i året som har gått med hyppige møter for å henge med på endringene.

Dette til tross vil vi takke alle medlemmer som er med å bidra til å holde hjulene i klubben igang i denne utfordrende tiden. Vi har tross alt klart å gjennomføre mange konkurranser, treninger og årsmøte utendørs i denne krevende situasjonen vi har vært og er inne i. Variasjonen i skytesporten har vært stor i 2020 siden smittetrykket og baneanleggene er veldig varierende for de forskjellige klubbene. Noen klubber har klart å holde god aktivitet, mens andre har stoppet helt opp i perioder.

Selv om vaksinering starter om noen dager er det lite trolig at vi får noen normal situasjon før tidligst til sommeren. Vi har måttet avlyse vår tradisjonelle pakkeskyting, men kommer til å kjøre denne i en eller annen form så snart situasjonen normaliserer seg. Vi håper at alle ser fremover og kommer sterkere tilbake når vi igjen kan starte opp med normal aktivitet igjen.

Vi vil starte opp med begrenset aktivitet medio januar om ikke smittesituasjonen endrer seg i feil retning etter julen.