Ny feltløype på Ertsrud

Da er ny feltløype på Ertsrud klar. Vi har redusert antall standplasser for å få plass til 2 skyttere på laget, dette medfører at vi får større kapasitet i løypa.

Løypa blir brukt på fredags klubb-stevnene og vi kommer til å kjøre et eller flere stevner på lørdager før og etter sommerferien avhengig av interessen.

Vi har nå forsøkt å lage en variert løype med 5 standplasser som vi håper ikke skal være for vanskelig. Vi kjører med 10 forskjellige klasser i stevnene. De «vanlige» 8 klassene inkludert Magnum 1 & 2 + Auto over 10mm og Revolver over 10mm.

Resultater og løype beskrivelsen finnes på oversikt siden her: https://bpk.oppaker.net/?page_id=4684 (Beskrivelsen finner dere i bunnen på siden)

Første klubbstevne med ny løype er allerede fredag 31. mai, vi starter fra 19 eller 20 avhengig av interesse og antall deltagere.

Vi har også gjort klar 2 stativer med diverse skiver til trening. Disse kan plasseres på 10m 15m eller 25m på oppsatte stolper på 10m & 15m eller hengende i løkkene på 25m. Merk at disse stolpene er kun ment for dette formålet og skal ikke benyttes til annet. Ekstra skiver og lappesaker ligger i skivebua.

You may also like...