Endring i rutiner i Neshallen

Viktige endringer er avvikling av kontantsalg, tidsbegrenset oppbevaring av ammunisjon og endringer for å bedre utnytte kapasitet.

Betaling

Vi jobber videre med å forenkle administrasjonen av klubben og har derfor avviklet muligheten til å betale med kontanter på treningene. Vi tilbyr nå betaling med både Vipps og bankkort, dersom noen betale med kontanter finner vi en løsning på det i hvert enkelt tilfelle. Merk at det vil da ikke være mulighet for veksel så man må ha nøyaktig beløp.

Avvikling av kontantsalg medfører også at vi kan justere prisen ned for enkeltpakker da vi ikke lenger trenger å ta hensyn til veksel. Vi har derfor også fjernet alle kvantumsrabatter slik at prisen er det samme uavhengig av antall.

Tidsbegrenset oppbevaring av ammunisjon

For å unngå opphoping av ammunisjon for de som ikke har eget våpen vil vi også sette dato på pakkene som ikke blir brukt opp på trening. Pakker som ikke er brukt innen 1 måned (8 treninger) vil tilfalle klubben og brukes til kurs og andre arrangementer. Vi tar selvsagt hensyn til ferieperioder og kan gjøre egne avtaler der skytterne ber om dette grunnet lengre tids fravær.

Baneutnyttelse

For å kunne utnytte ledig kapasitet bedre tester vi ut et nytt «køsystem» der de som vil inn å skyte skriver seg opp på tavla fortløpende. Når det er vedkommendes tur strykes navnet fra lista uansett om man velger å benytte plassen eller ikke. Om man vil ha det litt sosialt før man skyter kan man da vente med å skrive seg opp og det blir lettere å fylle opp standplassene siden man slipper å spørre flere om de skal inn før man får «napp».

Vi tester også ut elektronisk registrering av oppmøter i hallen, det er derfor viktig å «melde» seg til vakta når man kommer. Hvis dette fungerer som forventet vil dette benyttes til aktivitets bekreftelser i fremtiden for de som skal søke om våpen i stedet for aktivitetsloggen/protokollen som innebærer en del ekstra administrasjon for både vakta og skytteren. Skyteprotokollen brukes som vanlig iht baneinstruksen.

Skyteleder og vakta vil i samarbeid sørge for at standplassene utnyttes best mulig. Som tidligere henstilles det til skytterne å kjøre økter på maks 50 – 70 skudd av gangen når pågangen er stor slik at flere kommer til. Det er selvsagt unntak for den som påtar seg skyteleder jobben hvis han ikke får avløsning. Det er nesten alltid mulighet for å kjøre flere økter da vi ofte avslutter treningene før tiden fordi alle er «mette».

Vi vil også starte treningene klokken 18:00 for å få litt lenger treningstid, men om alle kommer for å skyte samtidig vil det selvsagt kunne bli litt venting. Erfaringene er at når klokka nærmer seg 19:30 er det som regel ledige plasser på banen de dagene vi kjører elektronikk. Når vi kjører treninger på papp vil det bli noe senere før det roer seg, men husk at vakta får lov til å stenge 20:00 om alle er ferdig. Klubbstevner fortsetter vi med hver fredag og vi starter opp ca. 20:00 som tidligere.